Over ons

Van oorsprong is Grieks Restaurant Nikos een familierestaurant. Alle specialiteiten worden ambachtelijk bereid en bevatten de oeroude Griekse elementen. Waan je tijdens de gure dagen in Nederland even in het zonnige Griekenland. De smaak van de gerechten geven je dat heerlijke Griekse vakantiegevoel. 

IMG_2068 scaled
Eigenaar

Pascal Pavlidis

Met heel veel passie verwen ik graag mijn gasten met lekker grieks eten en een gratis glaasje ouzo vooraf en zo nu en dan met een supergezellige Griekse Live Muziek avond met zang en dans. 

Eigenaresse

Irini Pavlidou

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Grieken is gastvrijheid en loyaliteit. Ik zie iedereen graag komen. Laat de Griekse studenten maar komen en discussiëren over de hedendaagse politiek en de sport, de 1e generatie Grieken met hun komboloi in de hand en de Nederlandse liefhebber van Grieks eten, sfeer en muziek. Iedereen is welkom om de sfeer te proeven. Ik zal ze niet teleurstellen.

IMG_2068 scaled

Ervaar een sfeervolle avond

Het restaurant is strak en modern ingericht, maar met de natuurstenen muurtjes en typische Griekse schilderijen aan de wand straalt het een warme sfeer uit. Je kunt met een gerust hart kinderen meenemen. Als zij niet meer aan tafel willen blijven zitten tijdens het diner kunnen zij spelen in de kinderkamer. 

Griekse gerechten

Met de keuze van tapas op Maandag tot en met Donderdag een uitgebreide menukaart met specialiteiten, grill gerechten en Griekse gerechten.

Bekijk onze menu

Reserveren

All you can eat of een Griekse Tapas® ? Kind vriendelijk!

Reserveer een tafel

Afhalen

In slechts een paar stappen kun je online bestellen die je daarna kunt afhalen.

Online bestellen

Bezorgen

In slechts een paar stappen kun je online bestellen die je daarna kunt laten bezorgen.

Online bestellen
Openingstijden

Contact
Bekijk route© 2023 Restaurant Nikos
—  Created by Pixor