Beoordelingen van Restaurant Nikos Utrecht

Recente recensies van Restaurant Nikos Utrecht

5 sterren na 11 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Grieks eten - ooit! Een verwenmomentje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden teveel besteld voor 2 personen. twee dagen heerlijk van gegeten. vermelding in de menukaart over de inhoud van de amuse zou waarschijnlijk een andere (mindere) bestelling hebben gegeven.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De pikilia was weer verrassend, nu met o.a. feta in filodeeg. Toppie. De Delphiplate was lekker, misten wel wat frietjes. Hadden wij die er nog bij moeten bestellen misschien? Nu hadden wij lekker koolsalade en extra tzatziki en meer dan genoeg voor ons 2. Tot snel weer. Lieve groet, Ton en Monique

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, goed eten, snelle bezorging.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk geholpen. En met nog meer vrolijkheid bezorgd. En nog lekker ook. Een echte aanrader. Super

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en de portie zijn top helaas was de temperatuur wat aan de lage kant.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd! Jammer dat wij door de Corona maatregelen niet bij jullie in het restaurant hebben kunnen eten, naar ieder nadeel heeft zijn voordeel hebben heerlijk thuis van jullie kookkunsten kunnen genieten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede kwaliteit, snelle service! Als jullie straks weer open zijn dan komen we weer! Groetjes Chantal

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via website ging snel en gemakkelijk. Diverse keuze mogelijkheden om te betalen. Maaltijden waren op de afgesproken tijd klaar, en het was voldoende en ze waren HEERLIJK.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd & goed verpakt :-)